Algemene Informatie

Vragenlijst en intake formulier voor nieuwe patiënten
Hier kunt u de medische anamnese vragenlijst downloaden evenals het intake formulier.

Deze kunt u uitprinten en vervolgens meenemen naar uw eerste gesprek of als bijlage mailen naar Selma Burrekers .

Downloads:
medische anamnese vragenlijst
Intake formulier

Uw mondzorgrekening

Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Website Infomedics

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel een eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.

Betalingsregeling treffen

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de onderstaande link en vul het formulier volledig in. Betalingsregeling Infomedics

Status van uw betaling controleren
Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer dat op rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.

Overige vragen
Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de Veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 036 – 20 31 900
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

 

Wat staat er op uw zorgrekening?

Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld.

Wilt u weten welke tarieven voor tandheelkunde er zijn? Kijk dan eens op www.allesoverhetgebit.nl.

 

Verzekering vergelijken
Om hier meer informatie over te lezen kunt u uw verzekering vergelijken op tandarts.nl

Codes die wij o.h.a. gebruiken zijn voor de parodontologische behandelingen  de T-codes. Voor preventieve mondzorg zijn het de M-codes. De overheid (NZa) heeft de tarieven inmiddels vastgesteld. Kijk voor meer informatie op tandarts.nl

 

Website (privacybeleid)

Bij Praktijk voor mondhygiene Selma Burrekers hechten wij groot belang aan de privacy van de gebruikers van de website. Om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren wij een aantal kernwaarden. (verder lezen..)

Niet nakomen van afspraken:
Indien u niet 24 uur van tevoren een afspraak afzegt, kunnen wij u kosten in rekening brengen, deze variëren van 10 euro tot de helft van de gereserveerde tijd. Voor een uur is dat  60 euro.